BlackMark Forums"Корсары: Каждому Своё" - в ожидании игры...

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация (Register a new account) )

 
Ответить в данную темуНачать новую тему
> Bugs or glitches, Got a bug? Or just suspecious?
Joruba
10.03.16 - 22:13
Сообщение #1


Космический кот

BlackMark Studio
Пользователь №: 617
Сообщений: 925
Регистрация: 25.04.10
Из: Москва
Дублоны: 2 Пришел, увидел, победил!




Ahoy!

Few important notions of this thread:

1. We can't help you if you hacked the game in any way.

2. Most 'bugs' and 'glitches' in Sea Dogs are misunderstood game rules. It's alright, it's a hard game to master.

3. Screenshots are good but save files are much better, a lot of issues could be fixed right on provided we have a save file from you.

4. In case something odd and illogic is happening in the game, try to reload. Let us know if the problem stands.


*****


How to contact our customer support:

Give us a proper feedback about what's going wrong in your game.
Attach your save. Use any file hosting service you want.
Give us a link to your Steam account.
PM
+Цитировать сообщение
Durago
25.09.17 - 4:51
Сообщение #2
Нет аватара

Юнга

Посетитель
Пользователь №: 3828
Сообщений: 1
Регистрация: 25.09.17




Save - http://rgho.st/8B7GrlZFD

Profile - http://steamcommunity.com/id/Durago

I seem to have run into a snag completing the "Flying the Jolly Roger" DLC. At some point I attempted to open the chest in the drugstore (Which I was under the understanding that the place belonged to me) and it is now keeping Gino from talking to me to complete the next step in the quest. I would think that if a simple thing like this would break the quest the chest should maybe be auto-locked like so many others? Just a thought. Anyway I dont know if I can or will be helped, but I would really love to continue this quest line. Thanks for any help in this matter.
PM
+Цитировать сообщение
Jason
25.09.17 - 14:01
Сообщение #3


Великий Инквизитор

BlackMark Studio
Пользователь №: 14
Сообщений: 9660
Регистрация: 08.04.09
Из: Республика Беларусь




Durago
PM
+Цитировать сообщение
Darth Mopp
22.03.18 - 17:53
Сообщение #4
Нет аватара

Юнга

Посетитель
Пользователь №: 3969
Сообщений: 7
Регистрация: 14.03.18




Are you guys aware of the nobility bug in the english version of the Flying the Jolly Roger DLC?

The user DarkEternis made an awesome guide for the game on steam an explains this bug under "BA.9 – Quirks and bugs": http://steamcommunity.com/sharedfiles/file.../?id=1286690349

Here is what he says for your convienience:

"I'm trying to play a good character, and I've done Flying The Jolly Roger, and now every few days my nobility drops – This is a bug in the game. After you do Flying The Jolly Roger your nobility will drop continuously forever! This is awesome if you are an evil character... but if you are trying to redeem yourself and be good it is crap. The only way to fix this is to have Hook's mod. There is a console txt file in the mod that allows you to execute lines of code.

To stop the madness, you need to put the following line somewhere in the body of that console txt file, save, and execute the console in-game. (default * ). After you execute it you can delete the line out of the console file and save and close.

DeleteAttribute(pchar, "questTemp.Mtraxx.CharleePrince");

Thats it. Yeah... they literally forgot to put this line of code at the end of the Nemesis quest in FTJR DLC for the English version. It is that simple. Unfortunately they haven't fixed it yet themselves, so we have to."
PM
+Цитировать сообщение
ЗмеёнышЪ
22.03.18 - 18:17
Сообщение #5


вредное сволото

Главный администратор
Пользователь №: 1
Сообщений: 3805
Регистрация: 02.04.09
Из: местный
Бесстрашный капер




Цитата(Darth Mopp @ 22.03.18 - 18:53) Переход к основному сообщению
Are you guys aware of the nobility bug in the english version of the Flying the Jolly Roger DLC?

Thank you. we'll check what's wrong with the еnglish version
PM
+Цитировать сообщение
Darth Mopp
24.03.18 - 18:30
Сообщение #6
Нет аватара

Юнга

Посетитель
Пользователь №: 3969
Сообщений: 7
Регистрация: 14.03.18




I am not sure if this is known and can even be fixed. I also don't know if the sloop is the only ship class with that problem. But the thing is, the aft (at the rear end of the ship) fore-and-aft sail is always bloated in the same direction regardless of where the wind comes from.

Here it looks right:



But when you turn the whip around and the wind comes from the opposite site, the rig swings to the other side, but the sail is still bloated against the wind/in the wrong direction:





Can anything be done about this?
PM
+Цитировать сообщение
DH27
09.04.20 - 11:13
Сообщение #7
Нет аватара

Юнга

Посетитель
Пользователь №: 4240
Сообщений: 2
Регистрация: 09.04.20
Отважный приватир




Save: https://www.dropbox.com/s/4cent1fk662sso7/Jungle%203?dl=0

Steam-Profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561198047428393

Hi!
I was doing the quest "seeking the guardian of truth" and tried storming the fort in cape catoche where Diego is hiding out. Unfortunately, whenever I enter the fort itself, the game loads for a second and then I get stuck on a blackscreen. Control elements such as time speed up and slow down are still working fine and the location information on the right side of the screen is also showing up, but there are just no textures loading in. I am playing the game on version 1.7.0 on my second playthrough, on my last playthrough on version 1.6.1 it worked perfectly fine. I have already reinstalled the game. Would it be possible that you look into this problem?
Thank you and best regards
DH27
PM
+Цитировать сообщение
Jason
10.04.20 - 10:37
Сообщение #8


Великий Инквизитор

BlackMark Studio
Пользователь №: 14
Сообщений: 9660
Регистрация: 08.04.09
Из: Республика Беларусь




DH27
Прикрепленные файлы
Прикрепленный файл  Jungle.rar ( 967.16 килобайт ) Кол-во скачиваний: 106
 
PM
+Цитировать сообщение
DH27
10.04.20 - 22:21
Сообщение #9
Нет аватара

Юнга

Посетитель
Пользователь №: 4240
Сообщений: 2
Регистрация: 09.04.20
Отважный приватир




Цитата(Jason @ 10.04.20 - 9:37) Переход к основному сообщению
DH27


Thank you very much, it is working again!
PM
+Цитировать сообщение
dadsfe2
15.07.20 - 23:35
Сообщение #10
Нет аватара

Юнга

Посетитель
Пользователь №: 4291
Сообщений: 1
Регистрация: 15.07.20
Вольный пират




Hello, would someone please tell what happened to my game ?


For some reason every time i load any save file the game loads for a bit then exists with no error message at all. it started happening suddenly , i can load specific previous saves but every time i save after those ones and try to load the new saves the game closes itself without an error message after a couple of seconds of loading.

Here is a link to one of the save files that have the problem Save File

I really have no idea why its happening ... like suddenly every save i make it dosnt load
PM
+Цитировать сообщение
D25M
08.08.20 - 12:42
Сообщение #11
Нет аватара

Плотник

Пользователь
Пользователь №: 4127
Сообщений: 52
Регистрация: 13.05.19
Отчаянный корсар




Здравствуйте. Я особенностей английской версии, конечно, не знаю, мб, и все ок, но хочется все же уточнить: в русской версии в локациях "Сельва" лесная гопота ВСЕГДА стояла, как патруль, индейцы же сидели у костра. Прикольно, конечно, но индейцы в профиле стали "патрульными" (карибы которые), а бандиты сидят греются у костра. (Мирные индейцы, как и в классической версии, также сидят у костра). Плюс, ВСЕГДА падал лут с пещерных бандитов и индейцев (которые кушать готовят, вся аммуниция/ мачете +слитки), в английской версии его нет. Играет ли роль уровень сложности Impossible или уже на 4 ранге я нашел приключения? Быстрыми сохранениями не пользуюсь, игра лицензия
https://steamcommunity.com/profiles/76561198881961314/
https://yadi.sk/d/J0pdVO_0p4zkYw https://yadi.sk/d/_rqOHWY9AWVYoA

PM
+Цитировать сообщение
D25M
05.09.20 - 15:17
Сообщение #12
Нет аватара

Плотник

Пользователь
Пользователь №: 4127
Сообщений: 52
Регистрация: 13.05.19
Отчаянный корсар




Здравствуйте. Коротко - вылеты при длительных перемещениях по локальной карте. Скрин с ошибкой прилагаю (+ крайнее сохранение на глобальной карте). Что можно сделать?
https://yadi.sk/d/-ovtYIS5EF6MgQ - сохранение на ГК
https://yadi.sk/i/gP8MzLhtdoB8Cg - фото ошибки
https://steamcommunity.com/profiles/76561198881961314/ - профиль

Windows 7 Домашняя Расширенная SP 1
Процессор AMD Athlon™ II X4 640 Processor 3/00 GHz
ОЗУ 4 ГБ
64-разр.
Видеокарта GeForce GTX 650 Ti
PM
+Цитировать сообщение
alejander88
04.11.22 - 21:06
Сообщение #13
Нет аватара

Юнга

Посетитель
Пользователь №: 4583
Сообщений: 1
Регистрация: 04.11.22
Вольный пират




Здравствуйте, проблема с отображением игрового экрана - обрезана левая и нижние части, Windows 11,

скриншоты:
https://disk.yandex.ru/i/GRrhEWdbHmjh2Q
https://disk.yandex.ru/i/ySPnbQUVvAOVsQ
https://disk.yandex.ru/i/P-Lm43CfacK9hQ

Профиль на Steam:
https://steamcommunity.com/profiles/alejander88

смена разрешения не помогает (разрешение монитора 1280*1024)

PM
+Цитировать сообщение

Быстрый ответОтветить в данную темуНачать новую тему
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 



RSS Текстовая версия Сейчас: 02.12.22 - 12:13